Damesconditietraining

Wil je iets aan je conditie doen?

Deze lessen zijn bedoeld voor de algehele conditie. Je traint het uithoudingsvermogen; mobiliserende en spierversterkende oefeningen zijn ook belangrijke onderdelen. Werken aan een goede houding en de juiste aandacht voor ontspanning maken deze trainingen heel compleet.

Je kunt een keer per week of twee keer per week met een gezellige groep dames trainen om de spieren soepel te houden. De lessen zijn altijd op muziek; te beginnen met een warming-up, daarna variërende onderdelen  met spierversterkende oefeningen, trainingen van de 3 B’s (billen, buik, benen), steps, halters, circuit, conditietraining, enz. Binnen de lessen kan er op eigen niveau gewerkt worden.

Kortom, elke week afwisselend.  Heb je interesse ? Kom dan eens langs en doe mee. De eerste twee lessen zijn altijd proeflessen en dus gratis.

De lessen worden gegeven op dinsdagavond van 19.00 uur -20.00 uur door Miranda Stoop in gymzaal de Doorbraak en op vrijdagmorgen van 9.00 uur – 10.00 uur door Miranda Stoop in de spiegelzaal van de Harenkarspelhal.

Leerdoelen

  • Werken aan algehele conditie
  • Spierversterkende oefeningen
  • Ontspanning
Dames Conditietraining
Dinsdag 19.00 – 20.00 uur
Gymzaal Doorbraak Warmenhuizen
Dames Conditietraining
Vrijdag 9.00 – 10.00 uur
Spiegelzaal Harenkarspelhal Warmenhuizen

Kosten lidmaatschap

1 keer per week € 107,50
2x per week € 201,50