Informatie

Over DWV

Gymvereniging DWV is in 1920 (exacte datum is niet gevonden) opgericht door meester Koot (leerkracht lagere school) die ook voetbalvereniging VIOS heeft opgericht. Om de conditie op peil te houden werd er getraind bij de atletiekvereniging. Later werden de gymvereniging en atletiekvereniging samengevoegd en ontstond DWV: Door Wilskracht Voorruit. De gymlessen werden in die tijd gehouden in het pastronaat, nu het dorpshuis.

Aan de Doorbraak werd in 1955 een nieuwe schoolgebouw gebouwd met gymzaal. Vanaf dat moment worden de gymlessen aan de Doorbraak gegeven. Tot de jaren ’80 werd de jaarlijkse gymuitvoering in het Dorpshuis gegeven.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een heel jaar (schooljaar)dat loopt van 1 september, of het moment van inschrijving, tot en met 30 juni.

De hoogte van de contributie vindt u op de Groepen-pagina. Twee maal per jaar wordt een factuur voor de verschuldigde contributie toegezonden.

De eerste twee lessen zijn altijd proeflessen en dus gratis.

Rekeningnummer: NL49RABO 015.64.92.474
t.n.v. Gymvereniging D.W.V. te Warmenhuizen

Beëindigen lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap uitsluitend schriftelijk voor 1 september van het nieuwe seizoen bij de ledenadministratie op info@dwvgym.nl. Ook bij opzeggen de volgende gegevens vermelden: voornaam en achternaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer, einddatum lidmaatschap, lesdag, tijdstip van de les.

Club is Koning bij de Vomar

We kunnen bij de Vomar sparen voor de club DWV gym in Warmenhuizen. Het werkt zo: je kunt je Vomar klantenkaart online meldt je aan via de site: https://www.vomar.nl/cik

Hierdoor doe je boodschappen en spaar je ongemerkt voor onze club. Bij de Vomar maken ze 0,5% van de boodschappen over naar de club zonder dat je er als klant extra voor hoeft te betalen! Dus doet u boodschappen bij de Vomar, dan kunt u tegelijkertijd sparen voor de club! Klik op deze link en vul de code in: onze code is DOWA2021

Locatie

De lessen worden in de gymzaal aan de achterzijde van sporthal “de Doorbraak” gehouden, m.u.v. de Damesconditietraining op de vrijdagochtend. Deze training vindt namelijk plaats in de spiegelzaal van de Harenkarspelhal op de Oostwal 21 (1747EZ Tuitjenhorn).

Kleding

Tijdens de gym wordt aangeraden om gymschoenen met een harde zool (niet zwart) aan te trekken en kleding waarin een kind zich lekker in kan bewegen. Vaak is het fijn een vest, trui of traingingsjasje aan te trekken als het koud is.

Tijdens wedstrijden krijgen de turnmeiden een clubpakje te leen van de vereniging.

Vacatures

Gymvereniging D.W.V. is al sinds jaar en dag een begrip in Warmenhuizen. We vinden het belangrijk dat er een goed bestuur is, waar de leden op kunnen bouwen. Binnen het bestuur van de vereniging hebben wij een aantal vacatures.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste bestuursleden die van aanpakken weten. De werkzaamheden zijn op vrijwillige basis. Als vergoeding mag u of één van uw gezinsleden gratis lid zijn van onze vereniging.

Mocht u geïnteresseerd zijn, kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@dwvgym.nl . Wij kunnen uw hulp goed gebruiken.