Lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een heel jaar (schooljaar)dat loopt van 1 september, of het moment van inschrijving, tot en met 30 juni.

Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk via email info@dwvgym.nl voor 1 september van het nieuwe seizoen bij de ledenadministratie. De contributie blijft verschuldigd tot het einde van het (school)jaar.

De factuur wordt in het begin van het seizoen in oktober toegezonden. Wij verzoeken u deze zo spoedig mogelijk te betalen doch uiterlijk voor 1 december.

Voor nieuwe leden wordt éénmalig een inschrijfgeld van € 5,00 in rekening gebracht. De eerste twee lessen zijn altijd proeflessen en dus gratis.Indien meer dan twee leden uit een gezin lid zijn, geldt voor het laagste contributiebedrag een korting van 50%.

Rekeningnummer: NL49RABO 015.64.92.474
t.n.v. Gymvereniging D.W.V. te Warmenhuizen

Aanmelden

Inschrijven kan je doen via ons online inschrijfformulier:

Tarieven Jaarcontributie

Ouder & kindgym en peuters (45 minuten les) € 89,25
Overige jeugd € 101,00
Dames conditietraining € 107,50
Dames conditietraining 2x per week € 201,50
Turnen (2 uur per week) € 163,50
Freestyle gym of recreatiegym als 2e uur €  87,50
Skigym per periode € 51,50
Skigym aanmelding voor 2 periodes € 98,00

Beëindigen lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap uitsluitend schriftelijk voor 1 september van het nieuwe seizoen bij de ledenadministratie op info@dwvgym.nl. Ook bij opzeggen de volgende gegevens vermelden: voornaam en achternaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer, einddatum lidmaatschap, lesdag, tijdstip van de les.

Nieuws

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.