Samen met de leden verkopen wij voorafgaand aan het Paasweekend zakjes paaseitjes. We gaan huis-aan-huis in Warmenhuizen en bieden een zakje paaseitjes aan. We verkopen rond 700 zakjes en na aftrek van gemaakte kosten levert dit een substantieel bedrag op voor de clubkas. Met de opbrengst kunnen we nieuwe materialen aanschaffen, zodat we nog meer variatie in de lessen kunnen aanbieden.

In het verleden hebben we bijvoorbeeld voor de damesgym nieuwe Dynabands aangeschaft, dit is een latex weerstand trainings band. Voor de kinderen hebben wij een mooi balanceerkoord aangeschaft. Dit is moeilijker dan balanceren op de balk, een hele uitdaging dus. Voor de allerkleinsten hebben we zogenaamde Hilltops gekocht; een soort ‘stenen’ waar de kinderen op kunnen stappen, dit ontwikkelt het visuele vermogen van kinderen om afstanden in te schatten en maakt ze vertrouwd met hoogten.

Zonder de inzet van vrijwilligers is dit niet natuurlijk niet mogelijk. We rekenen in 2016 ook weer op jullie! Contactpersoon vanuit het bestuur Tinda van Baar.