Rabobank Fietssponsortocht

Clubkas spekken

In onze omgeving zijn honderden verschillende verenigingen en stichtingen actief. Helaas is het niet mogelijk dat de Rabobank alle partijen individueel ondersteunt. Daarom organiseert Rabobank jaarlijks de Fietssponsortocht: een sportief evenement waarmee de bank wil laten zien dat zij het verenigingsleven in de breedte een warm hart toedraagt. Door deelname aan de Rabobank Fietssponsortocht kan een bijdrage voor de clubkas worden verdiend. De tocht vindt jaarlijks in de maand juni plaats.

Met de hele groep

Elke vereniging of stichting kan zich met één groep van minimaal 2 en maximaal 10 personen inschrijven. Alle deelnemers krijgen bij de start een tasje met wat drinken en lekkers. Voor elke persoon die de tocht voltooit, maken wij € 30,- naar de clubkas over. De maximum bijdrage voor de clubkas kan dus oplopen tot € 300,- per vereniging/stichting.

Deelnemers van Gymvereniging

DWV Warmenhuizen Jaarlijks neemt een enthousiaste groep deel aan de fietstocht voor onze gymvereniging. Onderweg wordt er lekker even gerust onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers erbij. De 30 kilometer wordt al gezellig kletsend in no time uitgereden. Dit levert de vereniging een mooie bijdrage van € 300,- op. Hiermee kunnen we onder andere weer nieuwe materialen aanschaffen. In 2016 wordt de tocht op zaterdag 11 juni verreden. Wij ook meedoen? Meld je dan aan via info@dwvgym.nl . We kunnen je hulp goed gebruiken!